/, Takmičenja/4 medalje u nedelju dana

4 medalje u nedelju dana

By | 2016-09-01T09:00:17+00:00 August 30th, 2015|Blog, Takmičenja|Comments Off on 4 medalje u nedelju dana
Bronza za našeg atletičara na takmičenju ,,KO JE NAJBRŽI NA ŠTRANDU 2015." Učestvovalo je ukupno 197-oro dece uzrasta od 2,5-12 godina

Bronza za našeg atletičara na takmičenju ,,KO JE NAJBRŽI NA ŠTRANDU 2015.” Učestvovalo je ukupno 197-oro dece uzrasta od 2,5-12 godina

Naši atletičari su 25. avgusta učestvovali  na atletskom mitingu ,,svetski festival u skoku u vis“ u organizaciji AK Vojvodine za kategorije od škola atletike pa sve do seniora. Atletičarke ,,S Athletics-a,” Staša i Anja osvojile su medalje. Staša je osvojila zlatnu medalju u svojoj kategoriji  i Anja bronzanu medalju u svojoj kategoriji.

Na ovom mitingu je učestvovao i reprezentativac i rekorder Srbije u desetoboju, Mihail Dudaš, koji je postigao rezultat 190cm, a prvi je bio Božidar Marković, atletičar atletskog kluba ,,ABB” iz Bajne Bašte preskočivši 195cm.

 

Već četiri dana kasnije usledili su novi uspesi. Dana 28. avgusta u Novom Sadu je održano takmičenje ,,KO JE NAJBRŽI NA ŠTRANDU”. Takmičenje je obuhvatilo tačno 197-oro dece uzrasta od 2,5-12 godina. U ovako velikoj konkurenciji naši atletičari osvojili su dve bronze. Staša je pokazala da je dobra ne samo u skoku u  vis, već i u sprintu, osvojivši bronzanu medalju u trci na 40m. Božović Ognjen je pokazao visok nivo talenta za sprinterske discipline, rezultatom  7,68s u sprintu na 40m osvojio je bronzanu medalju, samo jedanaest stotinki iza pobednika na ovoj trci.

Prva medalja na mitingu u skoku u vis za našu atletičarku

Proglašenje pobednika na mitingu u skoku u vis. Dve medalje za naš klub.

Na ovom takmičenju odličan rezultat postigla je i Maša, koja je u ukupnom plasmanu zauzela četvrto mesto. Treba pohvaliti i ostale atletičare koji su se hrabro borili – Viktora, Sanju, Maju, Davida, Anju i Jelenu.

 

 

 

 

 

 

 

Kako izgleda trening atletike?

Pročitajte još i (kliknite na sliku):

 

About the Author:

Dejana je atletičarka kluba, osnivač kluba i trener. Diplomirani je profesor sporta i fizičkog vaspitanja (usmerenje trener atletike) i diplomirani je inženjer preduzetničkog menadžmenta. Odustala je od ideje da se bavi menažmentom jer joj se nije sviđao taj posao i odlučila da se bavi sportom i sportskom animacijom. Poseduje osnovnu licencu Atletskog saveza Srbije za rad u atletici broj 1/266. Dejana je autor bloga na ovom sajtu. Atletikom se bavi od malena, disciplina trčanje na srednje pruge. Značajniji rezultati: III mesto na 1500m na prvenstvu Srbije u Novom Sadu 2016; III mesto na prvenstvu Srbije na 10.000m na stazi u Sr. Mitrovici 2017; III mesto na prvenstvu Srbije u dvorani na 800m, Beograd 2017; 4. mesto na 3000m na prvenstvu Srbije u Kruševcu 2017. godine. Vaše ideje i komentari za websajt i blog su dobrodošli.