/, O atletici, orijentiring, Takmičenja/Prvenstvo Srbije u orijentiringu u dugim distancama i 4 medalje

Prvenstvo Srbije u orijentiringu u dugim distancama i 4 medalje

By | 2020-11-18T20:41:53+00:00 November 1st, 2020|Blog, O atletici, orijentiring, Takmičenja|Comments Off on Prvenstvo Srbije u orijentiringu u dugim distancama i 4 medalje

Pobeđuje se i na kraškim poljima, iako dolazimo iz Vojvodine.

kraško polje gde je održano Prvenstvo Srbije u orijentiringu u dugim distancama 2020-e godine

Na kraškom platou u blizini planine Beljanice istočno od mesta Resavice, 17.oktobra 2020.godine održalo se Prvenstvo Srbije u orijentiringu na dugim distancama. Orijentirci orijentiring kluba Stražilovo su na ovu trku otišli u najjačem sastavu. Teren izuzetno tehnički zahtevan, fizički teško prohodan, tražio je višu dozu znanja i veštine orijentisanja. Kao i do sad, mlađi stražilovčani osvetljavaju obraz kluba. U straijim pionirima i pionirkama u kategoriji Ž14, Ana Šimunović osvaja mesto prvaka države, dok u istoj kategoriji, M14 David Petrović takođe osvaja titulu prvaka države i to ubedljivo 20 minuta ispred drugoga. Da podestimo, David ima samo 11 godina. Treće mesto, Jovan Vuleta u kategoriji M16. Dragiši Baueru u najjačoj konkurenciji, elitnoj, malo fali do odličja, osvaja četvrto mesto, ali rezultat za respekt. Drugo mesto u starijim veteranima, starim stopama u kategoriji M65 Josip Dućak.

Ekipa za rezultate

Svima od srca čestitamo!
Sve čestitke trenerima Aleksandru Petroviću i Dragiši Bauer i deci!!!

Velika je čast za naš atletski klub da smo deo ove ekipe i da zajedno treniramo ovako dobru i kvalitetnu decu.

uživanje u prirodi nakon takmičenja

About the Author:

Dejana je atletičarka kluba, osnivač kluba i trener. Rođena 1990. u Novom Sadu. Diplomirani inženjer preduzetničkog menadžmenta (FTN u Novom Sadu), a trenutno završava studije na Fakultetu za sport i turizam “Tims” u Novom Sadu (profesor sporta i fizičkog vaspitanja, trener atletike). Poseduje osnovnu licencu Atletskog saveza Srbije za rad u atletici broj 1/266. Dejana je autor bloga na ovom sajtu. Atletikom se bavi od malena, disciplina trčanje na srednje pruge. Značajniji rezultati: III mesto na 1500m na prvenstvu Srbije u Novom Sadu 2016; III mesto na prvenstvu Srbije na 10.000m na stazi u Sr. Mitrovici 2017; 4. mesto na 3000m na prvenstvu Srbije u Kruševcu 2017. godine. Dejana se od 2018-e godine takmiči za ovaj klub, a pre toga takmičila se za Atletski klub ”Vojvodina”, gde i dalje trenira. Vaše ideje i komentari za websajt i blog su dobrodošli.