/, O atletici, Takmičenja/Život je jači – Smederevska Palanka

Život je jači – Smederevska Palanka

By | 2020-11-18T21:36:22+00:00 October 18th, 2020|Blog, O atletici, Takmičenja|Comments Off on Život je jači – Smederevska Palanka

Ponovo smo, nakon dužeg vremena, otišli na neko atletsko takmičenje. Javljamo se sa lepim vestima, na atletskom takmičenju “Život je jači” u Smederevskoj Palanci 3.oktobra 2020. naši sportisti osvojili su ukupno 8 medalja. Učestvovalo 16 naših atletičara.

Ovoga dana pošli smo iz Sremskih Karlovaca oko 07,30 časova ujutru i pred nama je bilo oko  tri sata vožnje. Hvala Baron prevozu iz Sremskih Karlovaca na lepom, kvalitetnom i udobnom prevozu. Deca su bezbedno stigla a ostatak dana proveli su u timskom duhu, navijajući za svoje drugare i uživajući u druženju i takmičenju. Vredan rad doneo je rezultate i deca su se pored lepih uspomena i avanture okitila i sa ukupno osam medalja. Ovoga puta medalje su osvojene u vorteksu, u trkama na 60m i u mešovitim štafetama. Čestitke!

Hvala organizatorima AK Jasenica na lepoj organizaciji i trudu.

About the Author:

Dejana je atletičarka kluba, osnivač kluba i trener. Rođena 1990. u Novom Sadu. Diplomirani inženjer preduzetničkog menadžmenta (FTN u Novom Sadu), a trenutno završava studije na Fakultetu za sport i turizam “Tims” u Novom Sadu (profesor sporta i fizičkog vaspitanja, trener atletike). Poseduje osnovnu licencu Atletskog saveza Srbije za rad u atletici broj 1/266. Dejana je autor bloga na ovom sajtu. Atletikom se bavi od malena, disciplina trčanje na srednje pruge. Značajniji rezultati: III mesto na 1500m na prvenstvu Srbije u Novom Sadu 2016; III mesto na prvenstvu Srbije na 10.000m na stazi u Sr. Mitrovici 2017; 4. mesto na 3000m na prvenstvu Srbije u Kruševcu 2017. godine. Dejana se od 2018-e godine takmiči za ovaj klub, a pre toga takmičila se za Atletski klub ”Vojvodina”, gde i dalje trenira. Vaše ideje i komentari za websajt i blog su dobrodošli.