/, O atletici, Takmičenja/Nagrade za najuspešnije i najredovnije atletičare u prvoj polovini 2017. godine

Nagrade za najuspešnije i najredovnije atletičare u prvoj polovini 2017. godine

By | 2018-05-16T12:08:49+00:00 June 29th, 2017|Blog, O atletici, Takmičenja|Comments Off on Nagrade za najuspešnije i najredovnije atletičare u prvoj polovini 2017. godine

Nagrade za najuspešnije i najredovije

 

U našem klubu imamo tradiciju da na kraju svakog polugodišta u školskoj godini proglašavamo i dodeljujemo nagrade za najuspešnije i najredovnije atletičare. Vrednuju se plasmani na takmičenjima i  broj izostanaka sa treninga.

Ovog polugodišta najuspešnije atletičarke kluba su bliznakinje Olivera i Milica Kanazir. U toku prve polovine ove godine one su postigle sledeće rezultate:

 

Milica Kanazir: 13. mesto u skoku u dalj na Atletskom mitingu prijateljstva u Sremskoj Mitrovici, II mesto na Višeboju u Dvorskoj bašti, V mesto na školskom takmičenju  i kvalifikacijama za Pokrajinsko takmičenje na 600m, III mesto na 600m na Trkama u Dvorskoj bašti, I mesto na Uskršnjem višeboju, VI mesto u trci na 500m na Otvorenom prolećnom prvenstvu AK Vojvodine u trkama na stazi, I mesto na klupskom višeboju u februaru…

Ponosni smo na naše atletičare

Olivera Kanazir: VIII mesto u trci na 300m na Atletskom mitingu prijateljstva u Sremskoj Mitrovici, I mesto na Višeboju u Dvorskoj bašti, IX mesto na školskom takmičenju  i kvalifikacijama za Pokrajinsko takmičenjena 300m, IV mesto na 600m na Trkama u Dvorskoj bašti, II mesto na Uskršnjem višeboju, VII mesto u trci na 500m na Otvorenom prolećnom prvenstvu AK Vojvodine u trkama na stazi, II mesto na klupskom višeboju u februaru…

 

Najredovnija atletičarka u prvoj polovini 2017. godine je Ana Šimunović. Ana je takođe član i Orijentiring kluba Stražilovo, gde osvaja brojne medalje na raznim takmičenjima, među kojima je i Državno takmičenje. Ana je u našem klubu, u prvoj polovini ove godine postigla sledeće rezultate:

Ana Šimunović:  VI mesto na školskom takmičenju  i kvalifikacijama za Pokrajinsko takmičenjena 600m, IV mesto na Uskršnjem višeboju, VI mesto na klupskom višeboju u februaru…

 

Što se tiče atletičara, najuspešniji atletičar kluba u prvoj polovini 2017. godine je Milan Đurić, koji je počeo da trenira pre svega nekoliko meseci, ali je pokazao veliki talenat. Milan je do sada postigao sledeće rezultate:

 

Milan Djurić: III mesto na Višeboju u Dvorskoj bašti, VII mesto na školskom takmičenju  i kvalifikacijama za Pokrajinsko takmičenje na 60m (gde se takmičio sa starijom decom, uzrasta trećeg i četvrtog razreda), zatim V mesto na 300m na Trkama u Dvorskoj bašti, V mesto na Uskršnjem višeboju…

 

Najredovniji atletičar u prvoj polovini 2017. godine je Andrej Bunčić. Pored toga što je Andrej veoma posvećen treninzima (imao je svega nekoliko izostanaka), Andrej je postigao sledeće rezultate:

Andrej Bunčić: VI mesto na 300m na Trkama u Dvorskoj bašti, III mesto na Uskršnjem višeboju, V mesto na klupskom višeboju u februaru, XI mesto u skoku u dalj na Školskom takmičenju i kvalifikacijama za Pokrajinsko takmičenje,  član KIDS ATHLETICS tima i osvojeno III mesto u ovom timu na kvalifikacijama za KIDS ATHLETICS prvenstvo Vojvodine u februaru u Novom Sadu.

 

Čestitamo našim atletičarima. 🙂

Želimo vam da nastavite redovno da trenirate i budete uspešni, a u budućnosti učestvujete i na većim i ozbiljnijim takmičenjima, kao što su prvenstvo Vojvodine i Srbije.

 

Pogledajte još ovo

Zašto je važno da se dete takmiči u sportu?

About the Author:

Dejana je atletičarka kluba, osnivač kluba i trener. Diplomirani je profesor sporta i fizičkog vaspitanja (usmerenje trener atletike) i diplomirani je inženjer preduzetničkog menadžmenta. Odustala je od ideje da se bavi menažmentom jer joj se nije sviđao taj posao i odlučila da se bavi sportom i sportskom animacijom. Poseduje osnovnu licencu Atletskog saveza Srbije za rad u atletici broj 1/266. Dejana je autor bloga na ovom sajtu. Atletikom se bavi od malena, disciplina trčanje na srednje pruge. Značajniji rezultati: III mesto na 1500m na prvenstvu Srbije u Novom Sadu 2016; III mesto na prvenstvu Srbije na 10.000m na stazi u Sr. Mitrovici 2017; III mesto na prvenstvu Srbije u dvorani na 800m, Beograd 2017; 4. mesto na 3000m na prvenstvu Srbije u Kruševcu 2017. godine. Vaše ideje i komentari za websajt i blog su dobrodošli.