/, O atletici, Takmičenja/Beogradski atletski trofej 2019

Beogradski atletski trofej 2019

By | 2020-11-23T18:28:16+00:00 December 24th, 2019|Blog, O atletici, Takmičenja|Comments Off on Beogradski atletski trofej 2019
Beogradski atletski trofej održan je 10.decembra 2019.godine u Beogradu u atletskoj dvorani. Imali smo jedan lepo proveden sportski dan u atletskoj dvorani u Beogradu. Hvala BAK-u (beogradskom atletskom klubu) na lepo organizovanom mitingu i na trudu. Takođe puno hvala i Baron prevozu iz Sremskih Karlovaca na udobnom i sigurnom prevozu.
Krenuli smo rano ujutru za Beograd, a pre takmičenja malo smo prošetali po obližnjem parku. Deca su imala prilike da se takmiče u velikoj atletskoj dvorani, gde se takmiče šampioni. I to u velikom broju disciplina.
Druženje, navijanje, sportski duh, upoznavanje novih drugara iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Bilo je čak i dece koja su došla iz Novog Pazara, iz Bara…
Deca su imala priliku da upoznaju Asmira Kolašinca, olimpijca i našeg rekordera u bacanju kugle.
Ovog dana bila je dozvoljena samo zdrava hrana🍏🍐🍒🍍, što su deca poštovala, te su se mogli videti lešnici, šargarepe, pirinač, i razno voće.
Drago nam je da možemo da kod dece bar malo razvijemo dobre navike. Rezultati dece u ovom uzrastu naravno nisu najvažniji, već je važno kod dece stvoriti dobre navike, dobru osnovu i ljubav prema sportu. Nadamo se da nam uspeva.
Ipak, moramo istaći jednu zlatnu medalju. Lena Maličević, naša atletičarka, osvojila je zlatnu medalju u trci na 50m prepone na takmičenju. Čestitamo Leno ❤

About the Author:

Dejana je atletičarka kluba, osnivač kluba i trener. Diplomirani je profesor sporta i fizičkog vaspitanja (usmerenje trener atletike) i diplomirani je inženjer preduzetničkog menadžmenta. Odustala je od ideje da se bavi menažmentom jer joj se nije sviđao taj posao i odlučila da se bavi sportom i sportskom animacijom. Poseduje osnovnu licencu Atletskog saveza Srbije za rad u atletici broj 1/266. Dejana je autor bloga na ovom sajtu. Atletikom se bavi od malena, disciplina trčanje na srednje pruge. Značajniji rezultati: III mesto na 1500m na prvenstvu Srbije u Novom Sadu 2016; III mesto na prvenstvu Srbije na 10.000m na stazi u Sr. Mitrovici 2017; III mesto na prvenstvu Srbije u dvorani na 800m, Beograd 2017; 4. mesto na 3000m na prvenstvu Srbije u Kruševcu 2017. godine. Vaše ideje i komentari za websajt i blog su dobrodošli.