/, O atletici, Takmičenja/Reprezentativka Srbije Milica Emini u gostima

Reprezentativka Srbije Milica Emini u gostima

By | 2020-11-23T17:29:44+00:00 June 23rd, 2020|Blog, O atletici, Takmičenja|Comments Off on Reprezentativka Srbije Milica Emini u gostima
Milica Emini je reprezentativka Srbije u atletici. Učestvuje na evropskim takmičenjima u atletici u disciplini 100m prepone. Milica Emini i njen trener Ferenc Kamasi, posetili su atletski klub u Karlovcima, početkom juna 2020-e godine i održali trening na preponama.
Milica je odradila trening na preponama sa mladim sportistima, a zatim ispričala svoju priču. Tako je postala velika inspiracija i uzor svima nama koji smo je slušali.
Milica je pričala o:
– o sponzorstvu sa adidasom
– gde je sve putovala
– kako je na velikim takmičenjima?
-da li moraš biti visok da bi bio uspešan u trci preko prepona?
– kako trenira?
– kako se hrani?
– o stipendiji koju je dobila za fakultet…
– o tome kada su počeli da stižu rezultati rada?
– da li je lako uspeti?
– o tome kako DUGOGODIŠNJA POSVEĆENOST ATLETICI, RAD, VERA, BORBA, I OSMEH budu nagrađeni.
Moramo napomenuti koliko je Milica bila divna prema deci. Uvek nasmejana, vedra, zabavna i duhovita, odgovarala je na sva pitanja mladih sportista. Mladi sportisti su bili oduševljeni.
Hvala Milici i njenom treneru Ferencu Kamasiju i Milicinom timu na ovom divnom danu i njihovom vremenu. Mladim sportistima je to puno značilo.

About the Author:

Dejana je atletičarka kluba, osnivač kluba i trener. Diplomirani je profesor sporta i fizičkog vaspitanja (usmerenje trener atletike) i diplomirani je inženjer preduzetničkog menadžmenta. Odustala je od ideje da se bavi menažmentom jer joj se nije sviđao taj posao i odlučila da se bavi sportom i sportskom animacijom. Poseduje osnovnu licencu Atletskog saveza Srbije za rad u atletici broj 1/266. Dejana je autor bloga na ovom sajtu. Atletikom se bavi od malena, disciplina trčanje na srednje pruge. Značajniji rezultati: III mesto na 1500m na prvenstvu Srbije u Novom Sadu 2016; III mesto na prvenstvu Srbije na 10.000m na stazi u Sr. Mitrovici 2017; III mesto na prvenstvu Srbije u dvorani na 800m, Beograd 2017; 4. mesto na 3000m na prvenstvu Srbije u Kruševcu 2017. godine. Vaše ideje i komentari za websajt i blog su dobrodošli.