/, O atletici/U teniskom klubu Vojvodina

U teniskom klubu Vojvodina

By | 2023-06-16T15:07:15+00:00 June 16th, 2023|Blog, O atletici|Comments Off on U teniskom klubu Vojvodina

Inspirisani uspesima Novaka Đokovića, i zbog velike želje dece da igraju nekada tenis, kupili smo teniske rekete i po malo ubacili tenis u naše treninge. To nam je bilo pravo osveženje.

Organizovali smo na treningu mini turnir u tenisu. Deca su igrala jedan na jedan, na malom, improvizovanom terenu. Pobednici ovog turnira bili su nagrađeni odlaskom u najbolji teniski klub u Novom Sadu, teniski klub Vojvodina. Ovde je nekada trenirala i Monika Seleš.

U teniskom klubu Vojvodina sa trenerom Markom Ivic

U teniskom klubu Vojvodina, deca su trenirala sa profesionalnim trenerom tenisa, Markom Ivić. Trener Marko Ivić učinio je trening veoma zanimljivim, ubacivši razne igrice. Deca su kasnije učila osnove tenisa i veoma im se svideo ovaj sport.

Budući da su ova dva sporta veoma slična, da se deci veoma svideo tenis i da nam je teniski klub Vojvodina baš blizu, verovatno ćemo opet doći na trening. Možda se među našom decom kriju i neki budući teniski šampioni, ko zna… Mi treneri, tu smo da otkrijemo njihov talenat i želju. Atletika, kao kraljica sportova i bazični sport, pruža odličnu osnovu za sve sportove.

Našem Novaku Đokoviću želimo puno sreće i uspeha dalje u sportskoj karijeri. On je isto i naša inspiracija i uticao je svojim uspehom i primerom na živote svih nas.

About the Author:

Dejana je atletičarka kluba, osnivač kluba i trener. Diplomirani je profesor sporta i fizičkog vaspitanja (usmerenje trener atletike) i diplomirani je inženjer preduzetničkog menadžmenta. Odustala je od ideje da se bavi menažmentom jer joj se nije sviđao taj posao i odlučila da se bavi sportom i sportskom animacijom. Poseduje osnovnu licencu Atletskog saveza Srbije za rad u atletici broj 1/266. Dejana je autor bloga na ovom sajtu. Atletikom se bavi od malena, disciplina trčanje na srednje pruge. Značajniji rezultati: III mesto na 1500m na prvenstvu Srbije u Novom Sadu 2016; III mesto na prvenstvu Srbije na 10.000m na stazi u Sr. Mitrovici 2017; III mesto na prvenstvu Srbije u dvorani na 800m, Beograd 2017; 4. mesto na 3000m na prvenstvu Srbije u Kruševcu 2017. godine. Vaše ideje i komentari za websajt i blog su dobrodošli.