/, O atletici, Takmičenja/Dva četvrta mesta na KIDS Athletics-u

Dva četvrta mesta na KIDS Athletics-u

By | 2015-10-11T07:11:22+00:00 October 11th, 2015|Blog, O atletici, Takmičenja|Comments Off on Dva četvrta mesta na KIDS Athletics-u

Naši atletičari sa Mihailom Dudašem (rekorder Srbije u desetoboju, šesti na svetskom prvenstvu 2011. godine, III mesto na evropskom dvoranskom prvenstvu 2013. godine, učesnik Olimpijade u Londonu… )

Povodom Dečije nedelje, u Novom Sadu na stadionu Vojvodine 5. oktobra 2015. godine održana su KIDS Athletics takmičenja. Učestvovale su naše dve ekipe. Starija ekipa dece (’04. i ’05. godište) imali su priliku da upoznaju Mihaila Dudaša. Mihail je rekorder Srbije u desetoboju, šesti na svetskom prvenstvu 2011. godine, III mesto na evropskom dvoranskom prvenstvu 2013. godine, učesnik Olimpijade u Londonu… 

 

Dva četvrta mesta

 

Uživanje nakon takmičenja

Starija ekipa dece (godišta ’04 i ’05.) takmičila su se u disciplinama: poligon, dalj, medicinka, vorteks i formula jedan. Ekipu je činilo devet atletičara. Zauzeli su četvrto mesto, a učestvovalo je šest ekipa. Sva deca su nakon takmičenja imali priliku da probaju proizvode sponzora – voćne kaše.

Mlađa ekipa (godišta ’09 i mlađi) se takmičila u disciplinama: poligon, dalj, medicinka i formula jedan. Zauzeli su četvrto mesto a učestvovalo je pet ekipa. Takmičenje je bilo neizvesno i zanimljivo, a nekima od naših atletičara ovo je bilo i prvo učešće na nekom takmičenju. Slike sa takmičenja možete pogledati na našoj Facebook strani.

KIDS ATHLETICS za najmlađe

 

Pročitajte još i: Kako izgleda KIDS Athletics takmičenje?

 

Pratite nas na Facebook-u: atletski klub Es Atletiks Sremski Karlovci

 

 

About the Author:

Dejana je atletičarka kluba, osnivač kluba i trener. Diplomirani je profesor sporta i fizičkog vaspitanja (usmerenje trener atletike) i diplomirani je inženjer preduzetničkog menadžmenta. Odustala je od ideje da se bavi menažmentom jer joj se nije sviđao taj posao i odlučila da se bavi sportom i sportskom animacijom. Poseduje osnovnu licencu Atletskog saveza Srbije za rad u atletici broj 1/266. Dejana je autor bloga na ovom sajtu. Atletikom se bavi od malena, disciplina trčanje na srednje pruge. Značajniji rezultati: III mesto na 1500m na prvenstvu Srbije u Novom Sadu 2016; III mesto na prvenstvu Srbije na 10.000m na stazi u Sr. Mitrovici 2017; III mesto na prvenstvu Srbije u dvorani na 800m, Beograd 2017; 4. mesto na 3000m na prvenstvu Srbije u Kruševcu 2017. godine. Vaše ideje i komentari za websajt i blog su dobrodošli.